ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Τα ξενοδοχεία στα Χανιά και την Κρήτη έχουν τις υψηλότερες προδιαγραφές, και προσφέρουν απεριόριστες επιλογές, αναδεικνύοντας τη μεγάλη παράδοση του νησιού στη φιλοξενία.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τα ξενοδοχεία του νομού Χανίων παρουσιάζουν τεράστια ποικιλία: Από τα μεγάλα θέρετρα των 5 αστέρων, τα πανέμορφα boutique hotels των 4 αστέρων, και τα φιλικά οικογενειακά ξενοδοχεία των 2 και 3 αστέρων, μέχρι τις πολυτελείς βίλες με πισίνα, και τα σπίτια στα χωριά μέσα σε κατάφυτους ελαιώνες. Η Κρήτη είναι με διαφορά ο δημοφιλέστερος προορισμός στην Ελλάδα, για πολλούς λόγους, καθώς το νησί, και ιδιαίτερα ο νομός Χανίων, προσφέρουν παγκόσμιας κλάσης παραλίες, πολιτισμό, αξιοθέατα και νυχτερινή ζωή – πέρα από την ξεχωριστή, γοητευτική ιδιοσυγκρασία των Κρητικών, που είναι εξαιρετικά φιλικοί, αυθεντικοί και φιλόξενοι. Παρακάτω θα βρείτε συνδέσμους προς τα καλύτερα ξενοδοχεία του νομού Χανίων, με ειδικούς συνδέσμους για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του νομού, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε τη διαμονή σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Δείτε την πρότασή μας για τη διαμονή σας στο νομό Χανίων: Τις Douliana Villas στη χερσόνησο του Αποκόρωνα

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο νομό Χανίων

Η πόλη των Χανίων είναι η πιο όμορφη πόλη της Κρήτης και μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και της Μεσογείου. Με το γραφικό Παλιό Ενετικό Λιμάνι, τα λαβυρινθώδη σοκάκια της Παλιάς Πόλης και με εξαιρετικές ταβέρνες, καφέ και μπαρ, η πόλη των Χανίων είναι ο πιο εκλεκτός προορισμός στην Κρήτη.

Βρείτε ξενοδοχεία στην πόλη των Χανίων

Η Αγία Μαρίνα είναι ένα χωριό, το οποίο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα της Κρήτης. Βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων, δίπλα στον Πλατανιά, με τον οποίο μοιράζονται την τεράστια αμμώδη παραλία της περιοχής. Η Αγία Μαρίνα είναι το μέρος όπου χτυπά η καρδιά της καλοκαιρινής νυχτερινής ζωής των Χανίων.

Βρείτε ξενοδοχεία στην Αγία Μαρίνα

Η Γεωργιούπολη είναι ένα θέρετρο που βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις των Χανίων και του Ρεθύμνου, και διαθέτει μια χαρακτηριστική μεγάλη, αμμώδη παραλία. Έχοντας μεγάλα ξενοδοχεία που προσφέρουν εξαιρετικές ανέσεις, η Γεωργιούπολη είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκουραστείτε, αν θέλετε να χαλαρώσετε κάτω από τον Κρητικό ήλιο.

Βρείτε ξενοδοχεία στη Γεωργιούπολη

Ο Πλατανιάς είναι ένα πασίγνωστο χωριό περίπου 10 χλμ δυτικά της πόλης των Χανίων, το οποίο είναι γνωστό για την τεράστια αμμουδιά του, την αίσθηση παραδοσιακού χωριού που δίνει, την τουριστική του υποδομή και τη νυχτερινή του ζωή. Εκτός από την παραλία, ο Άνω Πλατανιάς, χτισμένος πάνω στο λόφο, είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα.

Βρείτε ξενοδοχεία στον Πλατανιά

Η Παλαιόχωρα είναι το πιο γνωστό και όμορφο χωριό στα νότια του νομού Χανίων. Με τα πολλά υπέροχα μικρά ξενοδοχεία που διαθέτει, την αυθεντική αίσθηση του χωριού, και τις περισσότερες από 10 εξαιρετικές παραλίες μέσα στο χωριό και στην γύρω περιοχή, η Παλαιόχωρα είναι ο προορισμός που θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά.

Βρείτε ξενοδοχεία στην Παλαιόχωρα

H Κίσσαμος είναι η μεγαλύτερη κωμόπολη δυτικά της πόλης των Χανίων, και αποτελεί το κέντρο της περιοχής για την γεωργία και την αλιεία. Η αίσθηση του μικρή χωριού, μαζί με την υπέροχη παραλία του όμορφου κόλπου του Κισσάμου, κάνουν το μέρος αυτό ιδανικό για εσάς που θέλετε να κάνετε διακοπές μέσα στην Κρητική φύση και να γευτείτε την τοπική ζωή στο χωριό.

Βρείτε ξενοδοχεία στην Κίσσαμο

“Ο νομός Χανίων προσφέρει παγκόσμιας κλάσης παραλίες, πολιτισμό, αξιοθέατα και νυχτερινή ζωή”

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ο νομός Ρεθύμνου βρίσκεται δίπλα στο νομό Χανίων προς τα ανατολικά. Το μεγαλύτερο αξιοθέατο του νομού είναι η πόλη του Ρεθύμνου, με την υπέροχη Ενετική Παλιά Πόλη, το γραφικό λιμάνι και το μεγάλο κάστρο Φορτέτζα. Τόσο στην πόλη του Ρεθύμνου, όσο και σε όλο το νομό, θα βρείτε πολλές υπέροχες παραλίες που αξίζει να ανακαλύψετε.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο νομό Ρεθύμνου

Στο νομό Ηρακλείου βρίσκεται η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, η πόλη του Ηρακλείου. Εκτός από την ίδια την πόλη, όπου μπορείτε να βρείτε ένα από τα πιο διάσημα αρχαιολογικά μουσεία της Ευρώπης, στο νομό θα βρείτε επίσης το μεγαλοπρεπές παλάτι της Κνωσού και πολλά γνωστά θέρετρα και παραλίες στη βόρεια και νότια ακτή του.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο νομό Ηρακλείου

Ο νομός Λασιθίου είναι ο ανατολικότερος νομός της Κρήτης, και η περιοχή όπου βρίσκεται η γραφική πόλη του Αγίου Νικολάου και το παγκοσμίως γνωστό θέρετρο της Ελούντας. Με πολλές υπέροχες παραλίες και μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε, όπως το μοναδικό φοινικόδασος και η παραλία του Βάι, το Λασίθι είναι ένας νομός με το δικό του ιδιαίτερο χρώμα.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο νομό Λασιθίου